3ua

100 кг пластику: вклад ДТЕК Київські електромережі для повторного використання

Результатом участі компанії у проекті «Дорогоцінний пластик» є 100 кг матеріалу, які працівники передали для подальшої переробки за перші 6 місяців 2024 року. Навіть під час воєнного стану ДТЕК продовжує реалізацію проєктів, направлених на захист довкілля. Плюс: компанія підтримує рішення для постійного розвитку, що допомагає покращувати роботу обладнання, незважаючи на складні умови.

Впровадження принципів циркулярної економіки – це можливість оперативної співпраці з компаніями та громадськими організаціями, яки займаються вторинною переробкою. Як наслідок, відходи виробництва знову стають сировиною, що відбивається на собівартості та допомагає втіленню екологічних ініціатив.

Працівники ДТЕК стають на захист довкілля, що сприяє розвитку сталих практик у суспільстві. Плюс: вторинний пластик – це повністю безпечний матеріал, який має привабливий зовнішній вигляд. Його характеристики розширюють область використання.

Показовий приклад: ДТЕК передає пластик у Товариство сліпих. З матеріалу партнери виготовляють речі для щоденного використання: стільці, аксесуари для мобільних телефонів, комплектуючі для електроприладів, настільні ігри, захисні конструкції та інше.