3ua

Команда проекту

Головний редактор Тетяна Войчишин. Журналіст зі стажем роботи у журналістиці понад 25 років. Закінчила факультет журналістики Львівського державного університету та факультет медіакоммунікацій Карлова університету в Чехії. Працювала в провідних ЗМІ України на посадах журналіста, редактора відділу промислових новин, відповідального редактора, редактора.

З 2020 року проживає у США у місті Нью-Йорк. 

Редактор Андрій Войт. Народився у США в родині українських емігрантів. Батьки з дитинства прищепили йому любов до України та української культури. Тому після закінчення школи хлопець вирішив продовжити навчання на факультеті журналістики Київського державного університету, а коли отримав диплом магістра, виїхав до Канади. Працював у регіональних ЗМІ різних штатів. Відмінно розуміється на проблемах України та українців. З початком повномасштабного вторгнення неодноразово бував на своїй історичній Батьківщині, спілкувався з військовими та громадянами, відвідував будинки та інші об’єкти, що зруйновані влучаннями ворожої зброї. Пише про проблеми України, її досягнення та боротьбу українців за свою свободу.

Журналіст Анна Димахо. Закінчила філологічний факультет Івано-Франківського університету. Проживає в Україні. Працювала у місцевих ЗМІ. Має змогу бачити реальні події в країні та реакцію на них різних прошарків суспільства. Акредитована при прес-центрі Івано-Франківської обласної військової адміністрації. Постійно знаходиться на зв’язку с головною редакцією у Нью-Йорку.